Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Net Course School Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Evaluare patiser
1100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Patiserul prepara in laborator sau in unitatile industrializate, produsele de patiserie in vederea comercializarii. Dupa ce receptioneaza (cantitativ si calitativ) materiile prime si auxiliare, le depoziteaza si le conserva pana la introducerea in fabricatie. Apoi sorteaza, curata, cerne si dozeaza materiile prime, dupa care urmeaza prepararea aluaturilor, cremelor si compozitiilor; dupa aceasta etapa, se trece la modelarea si coacerea preparatelor (foetaje), umplerea si asamblarea produselor de patiserie. Ultima parte a muncii patiserului consta in finisarea produselor, glasarea si decorarea lor. Utilizeaza dispozitive de incalzire si coacere (cuptoare, etuve, boilere) masini de preparat si fabricat (malaxoare, laminor, dozatoare automate), echipamente frigorifice (frigidere, vitrine frigorifice, dulapuri si camere frigorifice) si alte ustensile cum ar fi: forme pentru decor, trusa de sprituit, diverse vase, site, unelte, dulapuri, cantare, cazane, tavi etc.

Durata

Procesul de desfasurare a evaluarii poate dura intre 5 si 30 de zile,in functie de varianta optata .
Din Gura in Gura