Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Net Course School Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Evaluare macelar
1100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ocupatia de macelar se refera la activitatile de preluare si pregatire a animalelor pentru sacrificare, suprimare a vietii animalelor, prelucrare initiala si finala a carcaselor de carne, ambalare, etichetare transport si depozitare a produselor si valorificare componente provenite de la ungulate domestice (animale din speciile bovina, porcina, ovina si caprina, cabaline), pasari de curte, lagomorfe (iepuri), vanat salbatic, a caror carne este destinata consumului uman.
Activitatea se desfasoara in unitati specializate si autorizate sanitar veterinar - abatoare.

Dupa gradul de dotare tehnica si capacitate, unitatile pot fi tip complex industrial cu profil larg de taiere animale si industrializare, abatoare specializate numai pentru taiere animale, conservare carne si industrializare limitata sau pot fi abatoare mici care de regula sunt unitati cu dotare simpla si capacitate limitata.
Conform nivelului 2 de responsabilitate, macelarul realizeaza corect operatiile, prin cunoasterea si respectarea metodelor si procedurilor de lucru, anatomiei si fiziologiei animalelor, normelor de protectie si bunastarea animalelor, tehnologiei, destinatiei carnurilor, organelor si subproduselor ce rezulta din taiere, etc.

Durata

Procesul de desfasurare a evaluarii poate dura intre 5 si 30 de zile,in functie de varianta optata .
Din Gura in Gura